-50%
400 199

Doar azi
preț special

Oferta se termină peste:

Scăpați
în mod eficient de păr nedorit

Fine Epilator
vă permite să scăpați de părul nedorit oriunde!

Fine Epilator îndepărtează părul cu 82% mai eficient decât alte produse. Va veni ziua când vă veți da seama că nu mai puteți folosi altceva! Utilizarea regulată a acestui produs face părul mai slab și subțire. Lamele speciale nu afectează pielea, așa că produsul se potrivește oricărui tip de piele și păr și poate fi utilizat pe orice parte a corpului. Acum puteți purta rochii deschise fără să vă temeți de a arăta părul nedorit, mici pete roșii rămase după ras sau fire de păr care rămân după epilarea cu ceara.

Fine Epilator Este ideal pentru orice parte a corpului!

Fine Epilator

Rezultat
înainte și după

Fine Epilator

Livrare și plată

Recenziile clienților noștri

Fine Epilator

N-aș fi crezut niciodată că Fine Epilator o să mă ajute! Dar o prietenă a mea care era absolut fericită după folosire m-a convins să încerc și eu. Curierul mi-a înmânat coletul, am plătit și am început să încerc aparatul. Deja după prima utilizare am observat rezultatul. O lună mai târziu, fața s-a schimbat complet!

Oana
Timișoara
Fine Epilator

L-am cumpărat de cadou pentru prietena care avea pielea foarte delicată, dar am decis să-l încerc și eu:) Eram atât de încântată de eficacitatea aparatului, încât l-am comandat imediat:) Mi-a plăcut că este ideal pentru orice parte a corpului, iar calitatea este mișto! De asemenea, am observat că părul a început să crească mai încet și a devenit mai puțin gros:)

Mariana
București
Fine Epilator

Îl folosesc deja de două luni, este minunat! Pielea s-a netezit, acum nu mai sunt iritații, părul a devenit mai subțire și mai moale! Înainte de asta, am încercat aproape tate produsele, dar acesta este cel mai eficient și delicat:) Îl recomand tuturor! În ceea ce privește calitatea epilării și absența durerii, acesta este cel mai bun produs pe care îl veți găsi pe piață!

Diana
Craiova
Fine Epilator
-50%
400 199

Doar azi
preț special

Oferta se termină peste:

COMPLETAȚI FORMULARUL